Üniversitemiz ile Şiddetle Mücadele Vakfı (HEGEM) arasında bilim, sağlık, kültür, sanat ve eğitim faaliyetlerine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük Makamında düzenlenen imza törenine; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Şiddetle Mücadele Vakfı Genel Başkanı Sayın Adem SOLAK, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanı Sayın Umut İlhan DURMUŞOĞLU, Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Prof. Dr. Yahya Mustafa KESKİN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gül Sultan ÖZEREN ve Adalet Bakanlığı Tetkik Hakimi Sayın Metin KÖSE katıldı.

Protokol kapsamında aile, kadın, çocuk, genç ve risk altında bulunan gruplarla ilgili hizmet modelleri geliştirilmesi, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitsel, sportif faaliyet projeleri ortaya koyulması ve ortak hizmet alanlarının oluşturulması ve planlanan faaliyetlerin hayata geçirilebilmesi hedefleniyor.

10 yıl süreyle geçerli olacak protokol, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Şiddetle Mücadele Vakfı Genel Başkanı Sayın Adem SOLAK tarafından imza altına alındı.