Covid-19 Küresel Salgını nedeniyle kendilerinin, ailelerinin ve yakınlarının sağlığı için gerekli tüm tedbirleri en iyi şekilde yerine getiren ve eğitimlerine sınırlı imkanlarla Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden devam eden öğrencilerimizin, ara sınav uygulanmasındaki ödev teslim sürecinde herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. Evinde bilgisayarı bulunmayan öğrenciler olabileceğinden, elde hazırlanmış ödevlerin de kabul edilmesi,

2. Ödevlerin Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sisteminin yanı sıra, e-posta, cep telefonu, faks vb. yöntemlerle de teslim edilmesine imkân sağlanması,

3. Ödevlerin gönderilmesi esnasında doğabilecek aksaklıklar nedeniyle ödevin gönderilememesi, eksik ya da yanlış gönderilmesi durumlarında düzeltme ve tekrar gönderme gibi taleplerin ödev teslim süresi içerisinde mutlaka karşılanması.