Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri kapsamında sağlıklı gelecek inşa etmek ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak amacıyla başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Üniversitemiz personeline yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR ile Akademik ve İdari Personelimiz katıldılar.

Gerçekleşen toplantıda, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görevli Çevre Mühendisi Sayın Ahmet Ali AKYÜZ ve Gerze Yalı Geri Dönüşüm Firması Yetkilisi Çevre Mühendisi Sayın Yasemin ERGÜL tarafından “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Sinop genelinde yürütülen faaliyetler ve sıfır atık yönetim sistemi hakkında bilgiler verildi.

Toplantı hediye takdimi ile sona erdi.