Koronavirüs (Covid-19) tehdidi ilk ortaya çıktığı andan itibaren Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile koordineli olarak çalışan ve hayata geçirdiği uygulama ve tedbirler neticesinde birimlerinin tamamında pandemi riskini en aza indiren Üniversitemiz, tüm bu çabalarını “Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi” alarak taçlandırmayı hedefliyor.

Bu kapsamda Rektör Yardımcımız ve Kalite Yönetim Birimi Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN başkanlığında bir araya gelen Kalite Yönetim Birimi Personelimiz, Üniversitemizde “Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi” alınmasına yönelik devam eden çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıda merkez yerleşkelerimiz ve birimlerimizde Covid-19 pandemisine yönelik alınan ve alınması gereken tedbirler görüşüldü. Ayrıca her bakımdan güvenilir, sağlıklı, huzurlu bir yerleşke ortamı sağlanması adına TSE tarafından verilen “Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi” başvurusuna yönelik sürdürülen hazırlıklar ele alındı.