Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Sayın Tuba Kınay Gör’ün yürütücülüğünde hazırlanan “Göstergelerarası İlişkiler” adlı öğrenci mezuniyet sergisi açıldı.

Üniversitemizde ilk kez yapılan öğrenci mezuniyet sergisi Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sayın Cem Cüneyt ERSANLI, Prof. Dr. Sayın Hülya TURAN, Genel Sekreterimiz Sayın Ali ALTUNGEYİK, Fakülte Dekanlarımız, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Sergi açış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Cem Cüneyt ERSANLI; sergide eserleri bulunan ve bu yıl mezun olan öğrencilerimiz ile emeği geçen herkesi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ağaç baskı, linol baskı gibi özgün baskı tekniklerinin yanı sıra yağlıboya, akrilik ve dijital baskı gibi farklı tekniklerde 6 öğrencinin toplam 41 adet eserinin yer aldığı sergi, 24 Haziran 2022 saat 17.00’a kadar ziyaret edilebilecek.