Üniversitemiz Kalite Yönetim Birimi bünyesinde, Kalite Politikamıza ilişkin temel değerlerin geliştirilmesi ve TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının devamlılığını sağlamak amacıyla akademik ve idari birimlerimizde yapılacak İç Tetkik süreci başladı.

22 Kasım 2021 tarihi itibariyle başlayan iç tetkiklerde, birimlerimizdeki proses, prosedür, talimat, faaliyet, performans değerleri/göstergeleri, kalite birim dosyaları, birimlerimizin işlem ve faaliyetlerine ilişkin bilgi, belge ve dokümanlar incelendi.

Ayrıca birimlerimizdeki kalite akreditasyon sürecine ilişkin fark edilen eksiklikler ve devam eden iyileştirme çalışmaları da değerlendirildi.

Üniversitemizin Dış Tetkike hazır hale gelmesi ve personellerimizin üniversitemizdeki kalite çalışmalarına ilişkin farkındalık kazanması amacıyla gerçekleştirilen iç tetkik süreci, 29 Kasım 2021 tarihine kadar devam edecek.