Tarım ve Orman Bakanlığının ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası kapsamında 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 11.11’de Türkiye’nin 2023 farklı noktasında eş zamanlı olarak düzenlenen 11 milyon fidan dikimi etkinliğine, Üniversitemiz Personeli ve öğrencilerimiz de destek verdi.

Türkiye genelinde saat 11.11 itibarıyla başlayan fidan dikim etkinliği kapsamında Üniversitemizde de 1052 personelimizi temsilen 1052 fidan toprakla buluştu.

Öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın ve idari personelimizin yoğun ilgi gösterdiği fidan dikimi etkinliğinde Üniversitemizin 6 farklı noktasında fidan dikimi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz 15 Temmuz yerleşkesinde 28, Su Ürünleri Fakültesi Yerleşkemizde 100, Meslek Yüksekokulumuz çevresinde 110, Yeni Kampüs alanımızda 366, Gerze Meslek Yüksekokulu yerleşkemizde 243, Boyabat yerleşkemiz de ise 205 olmak üzere toplam 1052 fidan toprakla buluştu.

Fidan dikim etkinliğine katılan öğrencilerimiz, “Yeşil Kampüs Sağlıklı Gelecek”, “Bugün Fidan Yarın Nefes”, “Her Fidan Bir Hayat” yazılı dövizlerle 11 Milyon Fidan Dikimi Kampanyasına destek verdiler.

Saat 11.11 itibarıyla öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz tarafından geleceğe nefes olmak için Üniversitemizin yerleşkelerinde fidan dikim etkinliğine gerçekleştirildi.

Dikilen fidanlara can suyu verilerek, yarınlara miras olarak bırakıldı.