Üniversitemiz merkez ve ilçe yemekhanelerinde, 04 Ocak 2021 Pazartesi gününden itibaren turnikeli mobil ödeme sistemine geçiş yaptı.

Personel ve öğrencilerimiz telefonlarına indirdikleri SoliPay Mobil Uygulaması sayesinde, yemekhane ödemelerini kare kod yöntemiyle gerçekleştirdiler.

Üniversitemizin tüm yemekhanelerinde uygulanmaya başlayan mobil ödeme sistemi, kullanıcılara pandemi sürecinde hızlı, güvenli ve hijyenik ödeme kolaylığı sağlıyor.

Uygulama kapsamında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından akıllı telefonu olmayan personel ve öğrencilerimize, başvuru yapmaları halinde mobil ödeme kartları da temin edilecek.

Turnikeli mobil ödeme sisteminin telefona kurulumu ve kullanımına ilişkin bilgi edinmek için tıklayınız