• Post category:Etkinlikler

Üniversitemiz Tarih Öğrenci Kulübü öğrencileri hem yaşlılarımızı ziyaret etmek hem de burada yaşayan yaşlı bayanların kişisel bakımlarını karşılamak amacıyla Sinop Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Tarih Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Zekiye TUNÇ öncülüğünde düzenlenen etkinlik kapsamında Sinop’taki kuaförlerden Sayın Murat CANIM ve Sayın Buse ŞANOĞLU gönüllü olarak yaşlı bayanlarımızın kişisel bakımlarını yaptı.

Yaşlılarımıza kişisel bakım yapıldığı esnada öğrencilerimiz diğer yaşlılarımız ile vakit geçirerek onlarla sohbet etti.

Huzurevinde yaşayan yaşlı bireyler öğrencilerin ziyaretinden son derece mutlu olmuşlar ve vedalaşma sırasında öğrencilerimizden yeniden gelmelerini istemişlerdir. Öğrencilerimiz ile yaşlı bireylerin bir araya gelmesi iki tarafında mutlu anlar yaşamasını sağlamış ve yaşlı bireylerimiz kadar öğrencilerimizde bu etkinliğin tekrarını istemişlerdir.