• Post category:Haberler

Üniversitemiz Fenerbahçeliler Öğrenci Topluluğu ve Rekreasyon Öğrenci Topluluğu’nun katkılarıyla, Taşmanlı Dizdaroğlu Şehit Erol Keçeci İlkokulu’nda “Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz” adına kütüphane açılışı yapıldı.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, Okul Müdürü Ahmet Şen, akademik personelimiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Fenerbahçeliler Öğrenci Topluluğu akademik danışmanı Prof. Dr. Erkal Arslanoğlu ile Rekreasyon Öğrenci Topluluğu akademik danışmanı Doç. Dr. Ercan Karaçar koordinesinde yürütülen proje kapsamında kulüp öğrencileri kütüphanenin boyası ve tadilat işlerini tamamlayarak, köy okuluna kalıcı bir eser kazandırdı.

Açılış töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, bu tür projelerin toplumsal dayanışmayı ve eğitime verilen önemi vurguladığını belirterek, katkıda bulunan akademik danışmanlara ve tüm öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca, kütüphanenin, köy okulundaki çocukların eğitimine büyük katkı sağlayacağını ve onların okuma alışkanlıklarını geliştireceğini ifade etti.

Açılış sonrası, Fenerbahçeliler Öğrenci Topluluğu ve Rekreasyon Öğrenci Topluluğu öğrencileri Taşmanlı Köyü İlkokulu’nda eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. Birlikte çeşitli oyunlar oynandı ve müzik eşliğinde dans edilerek keyifli anlar yaşandı. Etkinlik boyunca Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ikramlıklar servis edilerek katılımcılara sunuldu.