Üniversitemiz ile İdea Arge Proje Danışmanlık Şirketi’nin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında aralık ayından itibaren yürütmüş olduğu uyum sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversitemiz Senato Toplantı Odasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Hülya TURAN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Üniversitemiz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Komisyon üyeleri ve ilgili birim yetkilileri katıldı.

Toplantıda İdea Arge Proje Danışmanlık Şirketi adına Proje Danışmanı Sayın Merve BALKANLI uyum sürecinin başlaması, yürütülmesi ve devamlılığının sağlanması konularında Üniversitemizce yapılan, ilgili süreçlerde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Birimlerle yapılan envanter ve dokümantasyon çalışmalarına istinaden hazırlanan raporlarda öne çıkan konular komisyon üyelerimiz ve ilgili birim yetkilileri ile paylaşıldı.