• Post category:Haberler

Üniversitemiz Kalite Komisyonu, üniversitemizin kalite süreçlerini gözden geçirmek ve iyileştirmeye yönelik çalışmaları değerlendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Senato Toplantı Odasında düzenlenen toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz, Prof. Dr. Rıza Bayrak, kalite komisyon üyeleri ile kalite birimi katıldı.

Toplantıda, kalite güvence çalışmaları, kalite süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmek ve bu yıl gerçekleşecek olan Kurumsal Akreditasyon denetimi için yapılması gereken faaliyetler gözden geçirildi. Kalite Komisyonu Çalışmaları Usul ve Esasları Yönergesi kapsamında alt komisyonlar güncellendi.

Toplantıda ayrıca, kurumsal akreditasyon sürecinde yapılması gereken faaliyetler detaylı bir şekilde değerlendirildi. Komisyon üyeleri, belirlenen stratejik hedefler doğrultusunda çalışarak üniversitemizin eğitim kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için gereken adımları atacaklar.