• Post category:Haberler

Üniversitemiz ile Sinop İl Müftülüğü arasında yürütülen projelerin gözden geçirilmesi ve yeni projelerin yapılması amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Rektörlük makamında düzenlenen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Nihat DALGIN, Sinop İl Müftüsü Sayın Mustafa DÜZGÜNEY, Müftü Yardımcısı Sayın Ayşe Gül GÜRBÜZ ve Gençlik Koordinatörü Sayın Fatih ÜNLÜ katıldı.

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde YÖK, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği “Gençlik Çalıştayı”nda alınan kararlar değerlendirildi.

Görüşmede özellikle aile, gençlik ve eğitim alanındaki faaliyetler konusunda Üniversitemizin ve Sinop İl Müftülüğünün üzerine düşen görevler belirlenip, bu konularda yapılan etkinlikler ve proje çalışmalarına biraz daha yoğunlaşılması gerektiği konusunda istişareler gerçekleştirilerek yeni proje taslakları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.