Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından, Akademik Birimlerimizde eğitim gören özel gereksinimli öğrencilerimize yönelik tanışma toplantısı ve engelli öğrenci temsilcisi seçimi düzenledi.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU’nun başkanlığında düzenlenen toplantıya, Koordinatör Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sema TAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Akif KARAL, Birim Sekreteri Sayın İlayda GÜLENÇ YALÇIN, Akademik Birimlerimizin Engelli Öğrenci Birim Temsilcileri ve öğrencilerimiz katıldılar.

Özel gereksinimli öğrencilerimizin görüş ve fikirlerini yansıtmak, bununla birlikte koordinatörlük çalışmalarında yer almak isteyen öğrencilere imkan tanımak amacıyla düzenlenen toplantıda; Engelli Öğrenci Temsilciliğine Ayancık Meslek Yüksekokulu öğrencisi Sayın Emin OKUMUŞ asil olarak seçilirken, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Sayın Murat Deniz ŞEKERCİ de yedek temsilci olarak belirlendi.