Üniversitemiz Erasmus, Mevlana ve Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından Türkeli Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL başkanlığında Türkeli Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Dr. İsmail GÜÇLÜ, Müdür Yardımcıları, Erasmus Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Hakan UŞAKLI, Farabi Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rahime ÇOBANOĞLU, Öğrenci İşler Daire Başkanımız Sayın Savaş USTAOĞLU, Sayın Öğr. Gör. Merve Feryal ASHMAWY, Sayın Öğr. Gör. Moustafa ASHMAWY ve Akademik-İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Gerçekleşen toplantıda Erasmus, Mevlana, Farabi Değişim Programlarının ve EURODESK Temas Noktasının amacı ve başvuru koşulları hakkında detaylı sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verildi.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL programın ardından Türkeli Meslek Yüksekokulu binamızda bulunan derslikler, kütüphane, laboratuvarlar, idari odalar, yemekhane, kantin ve sosyal donatı alanlarında incelemelerde bulundu.