Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından 21 Şubat Dünya Rehberler Günü münasebetiyle öğrencilerimize yönelik söyleşi programı gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye; Yüksekokul Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇİLESİZ, Yüksekokul Öğretim Elemanları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gül ERKOL BAYRAM, Sayın Arş. Gör. Hasan Tahsin KAVLAK ile Turizm Rehberliği Bölümünde eğitim gören öğrencilerimiz katıldılar.

Söyleşi kapsamında öğrencilerimizle buluşan Profesyonel Turist Rehberi Sayın Gökhan DEMİR, sektör hakkındaki tecrübelerini paylaştı.

Sektörün öğrencilerimizden beklentilerini de aktaran Sayın Gökhan DEMİR, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle yanıtladı.

Söyleşinin ardından Etkinlik Sorumlusu Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gül ERKOL BAYRAM tarafından Profesyonel Turist Rehberi Sayın Gökhan DEMİR’e hediye takdim edildi.