Sinop Üniversitesi Tiyatro Öğrenci Kulübümüz, Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelimizde üyeleri için ‘mesafeli’ kahvaltı ve tanışma toplantısı düzenledi.

Tiyatro Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Arş. Gör. Serhat ALTINKAYNAK, Tiyatro Kulübümüz ile el ele vererek pandemi süreci boyunca hız kesmeden projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Sayın Arş. Gör. Serhat ALTINKAYNAK, projelerini daha da hızlandırmak istediklerini belirterek “Zorluklara rağmen öğrencilerimiz ve kulüpler arası ilişkileri kuvvetlendirmek, farklı hayatlara dokunmak, farkındalık uyandırmak, yenilikçi ve nitelikli projeler üretmek için özveri ile çalışacağız” dedi.

Pandemi nedeniyle tüm dünyada ‘köklü’ ve ‘kalıcı’ değişimler yaşandığını hatırlatan Sayın Arş. Gör. Serhat ALTINKAYNAK, “Çalışmalarımız bu değişimlere göre şekillenmeye devam edecek. Bu yolda, Tiyatro Öğrenci Kulübümüzün varlığı, öğrencilerimizin görüş ve vizyonları bizler için çok önemli” diye konuştu.

Keyifli bir gün geçirdiklerini belirten Tiyatro Öğrenci Kulübü üyeleri, kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN başta olmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Hüseyin KONUKÇU, ulaşım için Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kayhan KOYUNCU ve ev sahipliği için Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR’a teşekkür etti.