Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Karabük Üniversitesinde (KBÜ) harcama birimlerinde görev yapan yaklaşık 50 personele “Personel Maaş Hesaplama ve SGK İşlemleri” konulu sertifika eğitimi verildi.

Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Tuğra KARADEMİR COŞKUN ile Şube Müdürü Sayın Hasip AĞIRÇELİK koordinatörlüğünde 2-3 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimlerde, Memur Maaş İşlemleri, 4b Sözleşmeli Personel ve Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel Maaş İşlemleri ile Terfi, Kefalet, İcra ve Kısıt Maaş işlemleri gibi pek çok konu, Kamu Hesapları Bilgi Sistemi üzerinden uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitimlerin son gününde Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İzzet AÇAR, Genel Sekreter Sayın Lütfü KÖM ve Personel Daire Başkanı Sayın Kemal ÖZEKEN tarafından kursu başarıyla tamamlayan personellere sertifikaları verildi.