Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi işbirliğiyle Üniversitemizde düzenlenen “Teknoloji Transfer Mekanizmaları ve Fon Programları” bilgilendirme semineri sona erdi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde; Sayın Öğr. Gör. Emrah ORAKÇIOĞLU, Sayın Öğr. Gör. Halil İbrahim ÖZER ve Sayın Uzman Rıdvan GENÇ tarafından üniversite-sanayi işbirliği, buluşların ticarileşmesi, fikri ve sınai mülkiyet halkları, uluslararası proje hazırlığı ve paydaşlarla yürütülecek ortak çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Seminerin son gününde Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Sayın Öğr. Gör. Halil İbrahim ÖZER’e seminere sağladığı değerli katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Sayın Dr. Öğr. Üyesi M. Samet ERDEM, Sayın Öğr. Gör. Emrah ORAKÇIOĞLU’na seminere sağladığı değerli katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Melih ÇINAR da, Eğitimci Sayın Rıdvan GENÇ’e seminere sağladığı değerli katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti.