Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) uygulamakta olduğu “2022 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP)” kapsamında kabul edilmiş olan “Sinop Genç Arıcılarını Yetiştiriyor” projesi toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Senato Toplantı Odasında gerçekleştirilen toplantıya; Doğal Ürünler Uygulama Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Sayın Emire ELMAS, Öğr. Gör. Sayın Fatma Rabia AKÇATEMİZ, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Alper Kadir ALTAY, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Bülent BAYLAM ve Tekniker Sayın Özgür ÜRKMEZ, KUZKA Uzmanları Sayın A. Samet UZUN ve Sayın Ali TİRYAKİ katıldı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı WhatsApp-Image-2022-08-31-at-12.44.22.jpeg

Toplantıda proje sürecinin işleyişi ile ilgili bilgi aktarımı yapıldı. Ardından kurulacak dolum tesisi için Üniversitemiz tarafından yapılacak olan binada proje ekibince tanıtım yapıldı.