Samsun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a iade-i ziyarette bulundu.

Samsun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN ve Samsun Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Doç. Dr. Salih KESGİN’i Üniversitemize gelişlerinde, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Mehmet ATLI karşıladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede; Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Sayın Prof. Dr. Mahmut AYDIN’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca kurumlar arası işbirliğinin arttırılması ve yeni dönemde karşılıklı olarak yürütülebilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, günün anısına hediyelerin takdim edilmesi ile son buldu.