Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sinop İlleri Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Sayın Osman PARLAK tarafından düzenlenen Türk Somonu Tanıtım Yemeğine katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Su Ürünleri Fakültemiz ile Samsun ve Sinop İlleri Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği tarafından hayata geçirilen işbirliği protokolünün ardından, gerçekleştirilecek ortak çalışmaların konuşulduğu buluşmada, katılımcılara Sayın Osman PARLAK tarafından ilk defa Türkiye’de üretilen Türk Somonundan ikram edildi.

Toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Akademik-İdari Personelimiz ile Samsun ve Sinop İlleri Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği üyeleri de eşlik etti.