Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sağlık Bilimleri Fakültemizde senkron olarak geçekleştirilen Histoloji, Diyabet Hemşireliği ve Araştırma Yöntemleri derslerine katılarak uzaktan eğitim sürecine ilişkin öğrencilerimizin talep ve isteklerini dinledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bilge BAL ÖZKAPTAN ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dilek SAĞIR ile İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Melek ERSOY KARAÇUHA tarafından uzaktan eğitim sistemi üzerinden gerçekleştirilen canlı derslere katılan Rektörümüz, burada öğrencilerle sohbet ederek hem yaşadıkları sorunları dinledi, hem de önemli tavsiyelerde bulundu.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, öğrencilerimizden bu süreci tatil olarak değerlendirmemelerini ve canlı derslere katılım noktasında hassasiyet göstermelerini istedi.

Rektörümüz, en yakın zamanda üniversitemizde tekrar birlikte olmayı temenni ettiği öğrencilerimize, sağlık ve başarı dileklerini iletti.