Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Meslek Yüksekokulları Koordinatörümüz Sayın Doç. Dr. Rıza BAYRAK ile birlikte Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI ve Sayın Öğr. Gör. Zehra BAŞHAN ile Yüksekokul Sekreteri Sayın Mustafa REÇBER tarafından karşılanan Rektör Yardımcımız, burada Meslek Yüksekokulumuzun Akademik ve İdari Personeli ile yeni eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Meslek Yüksekokulumuzda yüz yüze eğitim için devam eden hazırlıklar ve salgına yönelik alınan tedbirler ile okulumuzun ve öğrencilerimizin mevcut ihtiyaçları ele alındı.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, toplantının ardından Meslek Yüksekokulumuzun bölüm ve programlarına ait derslik, kütüphane, atölye, laboratuvar, yemekhane ve diğer tesislerini yerinde inceledi.

Rektör Yardımcımızdan Durağan Kaymakamına Ziyaret

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, daha sonra Meslek Yüksekokulları Koordinatörümüz Sayın Doç. Dr. Rıza BAYRAK ve Durağan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI ile Durağan Kaymakamı Sayın Ahmet TOZLU’yu makamında ziyaret etti.