Üniversitemiz ve Bölge Üniversiteleri iş birliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından organize edilen Proje Pazarı başvuruları başladı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Proje Pazarı ve Ar-Ge Buluşmaları-II 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir. Proje Pazarı başvuruları alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi 26 Kasım 2021 23.59’dur.

Ön değerlendirme sonuçları 10 Aralık’ta açıklanacaktır. Proje başvuruları projepazari.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

17 Aralık 2021’de paneller, proje sunumları ve ödül töreni gerçekleştirilecektir.

Proje Pazarı’na başvuru yapmak isteyen Üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerine talepleri doğrultusunda Sinop Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi başvuru konusunda destek verecektir.