Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM, Ülkemiz adına Hindistan Turizm Bakanlığına bağlı Turizm ve Seyahat Enstitüsü tarafından düzenlenen eğitim serisine katılacak.

Her ülkeden en az bir akademisyen konuşmacı olarak davet edildiği eğitimlerde, Kovid-19 pandemisi sonrası dünyada yaşanacak ekonomik ve sosyal gelişmelerin yanı sıra, salgının uluslararası sektörlere etkileri de değerlendirilecek.

Eğitimlere ülkemiz adına katılacak olan Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM da “Kovid-19 Sonrası Turist Rehberliği Mesleğinin Değişen Trendleri ve Hindistan İçin Bir Yol Haritası” başlıklı 30 dakikalık bir sunumu gerçekleştirecek.

Eğitim 4 Temmuz 2020 Cumartesi günü saat 11:00 de online olarak yapılacak.