Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yunus Onur YILDIZ tarafından hazırlanan “Nano Gözenekli Metallerde Yüzey Kaplamanın Mekanik ve Akustik Özelliklere Olan Etkisi (Effects of Coating on the Mechanical and Acoustic Properties of Nanoporous Metals)” isimli doktora tezi, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından 2019 yılının en başarılı tezi ödülüne değer görüldü.

Öğretim Üyemiz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yunus Onur YILDIZ, pandemi sebebiyle 8 Eylül 2021 Çarşamba günü düzenlenen törende, ödülünü İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İsmail KOYUNCU’nun elinden aldı.

Öğretim Üyemiz Sayın Dr. Yunus Onur YILDIZ’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.