Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM, Hindistan Turizm Bakanlığına bağlı Turizm ve Seyahat Enstitüsü tarafından düzenlenen eğitim serisine katılarak, “Kovid-19 Sonrası Turist Rehberliği Mesleğinin Değişen Trendleri ve Hindistan İçin Bir Yol Haritası” başlıklı sunumunu başarıyla gerçekleştirdi.

Her ülkeden en az bir akademisyen konuşmacı olarak davet edildiği eğitimlerde, Sayın Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM tarafından yapılan sunum, Hindistan Turizm Bakanlığı yetkilileri, Turizm ve Seyahat Enstitüsü personeli ve katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Sunum Hindistan Basınında Geniş Yankı Buldu

Sayın Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM’ın sunumu esnasında Hindistan turizmine yönelik yaptığı öneriler ülke basınında da geniş yer buldu.

Ayrıca Hindistan Turizm ve Seyahat Enstitüsü tarafından, Öğretim Üyemiz Sayın Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM’ın ileriyle yönelik plan ve projelere katkı sunması için en kısa sürede işbirliği sağlanmasına dair görüşmeler de başlatıldı.