Üniversitemiz Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü öğrencileri, İnovasyon Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye İhracatçılar Meclisi’nce düzenlenen ‘İnovaTİM İnovasyon Yarışması’nda ilk 30 finalist arasına girmeyi başardı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nce İnovasyon Haftası etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerine açık olarak düzenlenen “İnovaTİM İnovasyon Yarışması” sonuçlandı.

103 farklı üniversiteden 802 takımın katıldığı yarışmada, Covid-19 salgınının yol açtığı sorunlara yönelik yenilikçi çözümler üreten öğrencilerimiz, NEFES projesini geliştirerek finale kalmaya hak kazandılar.

Üniversitemiz Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Samet ERDEM ile öğrencilerimiz Sayın Oğuzhan MUŞTA, Sayın Osman CEBECİ ve Sayın Mücahit GENÇAY’ı tebrik ediyoruz.