• Post category:Etkinlikler

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında görme engelli bireyler ve çocuklar için İngilizce ve Türkçe kitap seslendirmesi yaptı.

Öğr. Gör. Dr. Sayın Merve Feryal ASHMAWY öncülüğünde yürütülen projeyle görme yetersizliğinden etkilenen bireylerin İngilizce ve Türkçe hikayelere erişiminin sağlanması ve anaokulları ile dil eğitimi veren kurumlarda materyal olarak kullanılması amaçlandı.

Çalışmalar kapsamında öğrencilerimiz öncelikle bir web sitesi kurdu ve ardından dünya masallarından seçtikleri kitapları seslendirerek bu siteye yükledi.

Öğrenciler ses kayıtlarını herkese açık hale getirerek eğitsel bir grup çalışması sergilediler. Öğrencilerimizin seslendirdikleri masalları dinlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

Sesli Masallar web sitesi