Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin nitelik yönünden geliştirilmesi ve öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi amacıyla dış paydaş toplantısı düzenlendi.

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Sayın Murat GİRGİN, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Şükrü ÇELİK, İŞKUR İl Müdürü Sayın Asaf ÇALIŞIR, KOSGEB Sinop Merkezi Müdürü Sayın Nedim KAŞIKIRIK, Akademik ve idari personel katıldı.

Toplantıda dış paydaşların görüş, öneri, talep ve beklentileri dinlendi. Fakültemizin dış paydaşlara sunacağı katkılar konuşuldu. Ayrıca eğitim-öğretim müfredatının ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmesi için yürütülecek ortak çalışmalar hakkında paydaşlarımızın görüş ve önerileri alındı.