Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü mezunları, düzenlenen “2. Kariyer Günleri” programında öğrencilerimiz ile buluştular.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ, Akademik-İdari kadromuz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Programın açılışında konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümü Başkanı Sayın Doç. Dr. Fadime DİRİK, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik bölümü mezunları tarafından elde edilen akademik ve sektörel başarılarının, eğitim gören diğer öğrencilere örnek olması için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Ardından Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olarak önemli başarılar elde eden; Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Sevda YILDIZ, Ziraat Bankası Yöneticisi Sayın Ercan BAĞIŞ, Eğitimci Sayın Samed ÖZKAN “Matematik Bölümü 2. Kariyer Günleri” kapsamında öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaştılar.

Fen Edebiyat Fakültesi “Matematik Bölümü 2. Kariyer Günleri” soru-cevap bölümü, hediye takdimi ve ikram ile sona erdi.