Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, 57. Kütüphane Haftası sebebiyle çevrim içi olarak çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bu kapsamda ilk olarak Eğitim Fakültesi akademik personeli ve öğrencilerine yönelik Öğretim Görevlisi Sayın Altuğ ABUŞOĞLU tarafından kütüphane kaynaklarına uzaktan erişim eğitimi verildi.

Sayın Altuğ ABUŞOĞLU, Türkeli Meslek Yüksekokulu Akademik Personeline yönelik de “İntihal Programları” başlıklı hizmet içi eğitim verdi.

Diğer taraftan 57. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, Üniversitemiz Akademik/İdari personeline ve öğrencilerine yönelik Turcademy Veri Tabanı Kullanıcı Eğitimi düzenlendi.

Sayın Can ÇELİK tarafından Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen eğitimde, veri tabanına erişim, veri tabanı arayüzü, arama motoru ve indirme seçenekleri hakkında bilgiler verildi.