Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Evde Hasta Bakım Programı öğrencilerine yönelik olarak kariyer planlaması etkinliği gerçekleştirildi.

Moderatörlüğü Türkeli Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Sayın Öğr. Gör. Sefa Haktan HATIK tarafından yapılan söyleşide ilk olarak Türkeli Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN konuşmasını gerçekleştirdi.

Şöyleşide konuşmacı Türkelili İş İnsanı Sayın Yüksel ASLAN öğrencilerimize Almanya kariyerini ve kültürel hasta bakımının önemini anlattı.

Ayrıca öğrencilerimizi gerek staj yapmaları için gerekse mezuniyet sonrası iş imkanları için Almanya’da iyi fırsatların beklediğinden bahsetti.

Bununla birlikte hem ülkemizde hem de dünyada yaşlı, engelli ve kronik hastalığa sahip olan nüfus oranının giderek arttığını vurgulayan Sayın Yüksel ASLAN öğrencilerimize okudukları bölümün geleceğin gözde mesleği olduğunu söyledi.

Söyleşi sonrasında öğrencilerimiz konuşmacıya sorularını sordular.