Üniversitemiz Erasmus, Mevlana, Eurodesk ve Farabi Koordinatörlükleri tarafından Gerze Meslek Yüksekokulunda öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantısının düzenlendi.

Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL başkanlığında Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Yüksekokul Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi M. Sedat İPAR, Erasmus Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Hakan UŞAKLI, Mevlana Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Faruk ÖZDEMİR, Farabi Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Rahime ÇOBANOĞLU, Öğrenci İşler Daire Başkanımız Sayın Savaş USTAOĞLU, Sayın Öğr. Gör. Merve Feryal ASHMAWY, Sayın Öğr. Gör. Moustafa ASHMAWY ve Akademik-İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Gerçekleşen toplantıda Erasmus, Mevlana, Eurodesk ve Farabi değişim programlarının amacı ve başvuru koşulları hakkında detaylı sunumlar eşliğinde öğrencilerimize bilgiler verildi.