Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu tarafından, Eczane Hizmetleri Programı ve İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine yönelik İlkyardım konulu sertifikalı eğitim verildi.

Durağan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimlere İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet TOZLU, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsamettin BARAN, Durağan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Ali ŞAHİN, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldılar.

Eğitimlerde Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Sayın Zehra BAŞHAN ile Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi Acil Servis Hemşireleri Sayın Kübra AYDIN ve Bahar UÇAN tarafından İlk Yardımın Temel İlkeleri, Temel Yaşam Desteği, Yaralanmalarda İlk Yardım, Kırık, Çıkık ve Burkulmalarda İlk Yardım, Diğer Acil Durumlarda İlk Yardım ve Hasta Taşıma konularında öğrencilerimize bilgiler verildi.

Eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimize Durağan Halk Eğitim Merkezi tarafından sertifika verilecek.