Durağan Meslek Yüksekokulunda “Hastane Eczanesinde Eczacılık Hizmetleri” konulu eğitim düzenlendi. Google Meet uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen etkinliğe; Meslek Yüksekokul Müdür V. Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsamettin BARAN, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezun öğrenciler katıldı.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde görev yapan Sayın Dr. Ecz. Ahmet BERK ile Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan Sayın Ecz. Teknikeri Neslihan YAVUZ’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, hastane eczanelerinde eczane hizmetleri teknikerlerinin mesleki olarak bilgilendirilmesi yapıldı. Etkinlikte mesleğin zorlukları, olumlu ve olumsuz yönleri değerlendirildi.