Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulunda “Dünden Bugüne Paramedik” konulu online panel düzenlendi.

Google Meet uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen etkinliğe; Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hüsamettin BARAN, Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Samet DİNÇER, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldılar.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Gürkan ERSOY ile Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri Sayın Zehra ASLAN’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, paramedik mesleğinin geçmişi, kuruluş aşamaları ve geleceği değerlendirildi.

Ayrıca meslekte karşılaşılan zorluklar ve mesleğin olumlu yanları da anlatılarak öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulunuldu.