Boyabat Meslek Yüksekokulu’ndan mezun C sınıfı iş güvenliği uzmanlarının katılımıyla, “Mezun İş Güvenliği Uzmanı Öğrencileri ile Buluşma-1” adlı çevrim içi söyleşi gerçekleştirildi.

Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim elemanları Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Sayın Öğr. Gör. Ahmet ŞAHİN, Sayın Öğr. Gör. Yunus Emre KARSLIOĞLU ve Sayın Öğr. Gör. Hakan GÜNDÜZ moderatörlüğünde düzenlenen programa; Yüksekokulumuzdan mezun C sınıfı iş güvenliği uzmanları Sayın Ayşe DİZDAR, Sayın Hacer GÜNEŞ, Sayın Serkan DENİZ, Sayın Şaziye N. ŞAHİNKAYA, Sayın Şerife KORUK ve Sayın Tuğçe DAL’ın konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşinin ilk kısmında konuşmacılar tarafından öğrenim hayatı süreci ve mezuniyet sonrasında yaşadıkları uzmanlık sınavı hazırlık süreci hakkında tecrübeler öğrenim görmekte olduğu arkadaşlarına aktarıldı.

Söyleşinin son kısmında ise soruları cevaplayan mezun iş güvenliği uzmanlarımız mezun olacak arkadaşlarına çeşitli önerilerde bulundu.