Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik “DGS Bilgilendirme Semineri”  düzenlendi.

Seminerde Boyabat Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Programı Öğr. Gör. Sayın Pınar SELİMOĞLU, Dikey Geçiş Sınavı hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.

Yüksekokul öğrencilerimizin yanı sıra öğretim elemanlarımızın da katıldığı seminerde, DGS’ye hazırlıklar nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli? Nasıl planlamalar yapılmalı gibi konulara değinildi.

Öğr. Gör. Sayın Pınar SELİMOĞLU, Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin DGS sınavında hangi lisans programlarına geçiş yapabilecekleri gibi konulara ilişkin de bilgi paylaşımında bulundu.

Öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edilen DGS bilgilendirme semineri soru-cevap bölümüyle sona erdi.