Sinop Bahçeşehir Koleji 1.sınıf öğrencileri, Çocuk Üniversitemizde misafir oldular.

Çocuk Üniversitesi Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nurhan ÖZTÜRK ve Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sema TAN ile Sayın Dr. Öğr. Üyesi Esra YÜCESAN, Sayın Öğr. Gör. Ceren DEMİRALP ve lisans, yükseklisans öğrencilerimiz tarafından hazırlanan etkinliklerde, minik öğrenciler bilim ve sanata yönelik çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Etkinlik kapsamında minik öğrencilere; Bilim eğlencelidir, Eğlenerek Zekamı Geliştiriyorum, Sanat ve Müzikten oluşan dört farklı atölye çalışması hazırlandı.

Atölye çalışmalarına katılan minik öğrenciler fen deneyleri, zeka geliştirici oyunlar ve müzik etkinliğiyle farkı deneyimler yaşayarak hem eğlendiler hem de öğrendiler.