Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü tarafından, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle çevrim içi söyleşi düzenlendi.

Moderatörlüğünü Ormancılık Bölüm Başkanı Sayın Öğr. Gör. Cansu ÖZTÜRK tarafından yapılan programa; Sinop Orman İşletme Müdürü Sayın Mustafa DİKTAŞ, Müdür Yardımcıları Hüseyin ALTINEL, Abdullah KAPUCU ve Sinop Orman İşletme Müdürlüğü Şefi Yüksel EFEOĞLU, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, Sayın Öğr. Gör. Hasan AKSOY, Sayın Öğr.Gör. Salih KAYA ve Ormancılık Bölümü mezunları, öğrencileri katıldılar.

Söyleşide, dünya ormanlarının korunması, geliştirilmesi, küresel iklim değişikliği ve ormanlar konusunda farkındalık kazandırılması konuları ele alındı.

Program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.