Rektörümüz, Sudan Yükseköğretim Bakanı İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Çankırı Karatekin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "Türk-Afrika Üniversiteleri İşbirliği Forumu ve Eğitim Fuarı"nın son gününde Sudan Yükseköğretim Bakanı Prof. Dr. Sümeyya Ebu KASHAWA ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sudan Yükseköğretim Bakanı Prof. Dr. Sümeyya Ebu KASHAWA ile ikili ilişkiler üzerine görüşmeler yaparak, Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi. Verimli geçen görüşmenin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sudan Yükseköğretim Bakanı Prof. Dr. Sümeyya Ebu KASHAWA’ya günün anısına hediye takdim etti.

Üniversitemiz, Afrika Ülkeleri ile Mevlana Değişim Protokolü İmzaladı

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk gün olduğu gibi fuarın son gününde de fuara katılan Sudan, Mısır, Cibuti, Etiyopya, Somali, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Kamerun, Tunus, Cezayir, Orta Afrika Cumhuriyeti ve Uganda ülkelerinden gelen Rektörlerle bilimsel işbirliklerini geliştirmek amacıyla Mevlana Değişim Programı Protokolü imzaladı.

Rektörümüze ve Üniversitemize Teşekkür Plaketi Verildi

Türk-Afrika Üniversiteleri İşbirliği Forumu ve Eğitim Fuarı’na katılımlarından ve yapılan oturumlarda gerçekleştirdiği sunumlarından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’a teşekkür plaketi verildi.