Rektörümüzden, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, görevde yükselen ve göreve yeni atanan Akademik ve İdari personelimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ilk olarak, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL ve Yüksekokul Akademik ve İdari personeli ile bir araya geldi.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yüksekokul Müdür Yardımcılığı görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, göreve yeni başlayan Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM, Yrd. Doç. Dr. Mustafa DAŞKIN ve Yüksekokul Sekreteri Ali ALTUNGEYİK’i ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.