Rektörümüzden Yoğun Ankara Mesaisi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ankara programı kapsamında ilk olarak Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ ile birlikte Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sinop’un tarihindeki en büyük yatırımlarından biri olarak gösterilen ve hızla yükselen ‘Yeni Kampüs Alanı’ projesinde gelinen son durumu Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ’a anlatan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar için destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ, Sinop’a değer katacak olan Yeni Kampüs Alanı projesine hız kesmeden destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ ile gerçekleştirdiği verimli görüşmenin ardından, Sinop Milletvekilleri Nazım MAVİŞ ve Barış KARADENİZ’ i TBMM’de bulunan makamlarında ziyaret ederek Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilecek projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.