Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN’dan Sinop’a ve Üniversitemize Selam

Türkiye ve 19 Arap Ülkesinden 190 Yükseköğretim Kurumunu bir araya getiren TACHE 2016 Kongresi’nin kapanış yemeğine katılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Kongreye görevli olarak katılan Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi öğrencileri Şeyma TURAN ve Merve ALTINTAŞ ile uzun süre sohbet etti.

Öğrencilerimizle yakından ilgilenen Cumhurbaşkanımız, Sinop ve Üniversitemiz hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerimizin Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın selamını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a iletmesi üzerine, Cumhurbaşkanımız Sinop’a ve Üniversitemize selam gönderdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleşen yemeğe, Üniversitemiz Öğretim Üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Hasan Selim KIROĞLU, Yrd. Doç. Dr. Musab HAMOD ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Öğr. Gör. Tuna KUZUCAN da katıldı.