11 Arap Üniversitesi İle Üniversitemiz İkili Anlaşma İmzaladı

Türkiye ve 19 Arap Ülkesinden 190 Yükseköğretim Kurumunu bir araya getiren TACHE 2016 Kongresi’nin ikinci gününde, Üniversitemiz önemli ikili anlaşmalara imza attı.

Arap Üniversitelerin yoğun ilgi gösterdiği Sinop Üniversitesi standında, Üniversitemiz tarafından TACHE 2016 Kongresi öncesinde hazırlanan, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN tarafından imzalanan ikili anlaşmalar, Yahia Fures Algerie University, King Abdulaziz University, Gulf University, Lubnan Global University, Mogadishu University, Zalingei University, West Kurdofon University, Amar Telidji University, Sudan Govern Mental University, Bakht Alruda University ve Gezira University Rektörleri tarafından imzalandı.

Ayrıca Arap Üniversiteleri Birliği Başkanı Sultan Abul URABİ ve Yemen Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Abdulmajeed Al-MEKHLAFİ de standımızı ziyaret etti.