Rektörümüz, Anadolu Ajansı Sinop Temsilciliğini Ziyaret Etti

Sinop Valisi Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Anadolu Ajansı’nın (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anadolu Ajansı Sinop Temsilciliğine ziyarette bulundular.

Ziyarette, Anadolu Ajansı Sinop Muhabirleri Gökhan GÜCÜKLÜOĞLU ve Halit GÜMÜŞ ile bir araya gelen Sinop Valisi Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA ve Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, AA’nın 96. kuruluş yıl dönümünü kutladılar.

AA'nın, Türkiye'nin sesini tüm dünyaya duyurduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN; "Anadolu Ajansı 96 yıllık geçmişiyle ülkeye çok katkılar sunmuştur. Özellikle son dönemde yapılan güzel çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Farklı dillerde yapılan yayınlar, bunlardan bir tanesi. Ben ülkemizin sesini tüm dünyaya duyuran Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutuluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.