Rektörümüzden, Yerel Basına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Basın-Yayın Halkla ilişkiler Müdürü Öğr. Gör. Tuna KUZUCAN, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ni, ilimizde faaliyet gösteren yerel gazeteleri ve radyoları ziyaret ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ilk olarak Sinop Pusulası Gazetesi’ni ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Emrah GÜNEY, Genel Yayın Yönetmeni Murat YILMAZER ve Gazete muhabirleriyle sohbet etti.

Daha Sonra Bizim Karadeniz Gazetesine geçen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Fatih YILMAZ, Köşe Yazarı Erkan TURAN ve gazete çalışanları ile bir araya geldi.

Ardından Haber57 ve Flash Haber Gazetelerine de ziyaret gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Gazetelerin İmtiyaz Sahibi Osman AKSU, Haber57 Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Esra AKSU, Flash Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zeynep KOCA ve gazete muhabirleri ile görüştü.

Ziyaretler kapsamında Vitrin Haber Gazetesini de ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Yazı İşleri Müdürü Serhat ÖZŞAHİN ve gazete çalışanları ile bir araya geldi.

Yerel Gazete ziyaretlerinde son olarak Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirerek, Cemiyet Başkanı Cengiz DEMİREL ve Cemiyete üye Basın Mensupları ile sohbet etti.

Son olarak Barış FM radyosunu ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Genel Yayın Yönetmeni Ömer KARAOĞLU ile bir araya geldi.