Rektörümüz, Üniversitemiz Araştırma Görevlileri ile Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat SEZGİN, Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Personel Daire Başkanımız Zafer AKIN, üniversitemizde ve ülkemizin diğer üniversitelerinde yüksek lisans ve doktora eğitimlerini sürdüren, yüz yirmi Araştırma Görevlilerimiz ile Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Toplantı Salonu’nda bir araya geldiler.

Daha saygın bir üniversite olma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Araştırma Görevlilerinin bilimsel birikimlerinden en kısa zamanda Üniversitemizin istifade etmek istediğini ifade ederken, kendilerinden beklentilerini dile getirdi ve eğitim durumları hakkında bilgiler aldı.

Üniversitemizin niteliğini ve niceliğini geliştirmek için yapılan toplantı yapılan ikramla son buldu.